Pallontallaajat.net
Valikko

Laiska all inclusive -viikko Meksikossa

Meksiko 12/2016

Lomailimme Meksikon matkallamme viikon RIU Tequila -hotellissa. Niin kuin all inclusive -lomalla kuuluu, elimme viikon stressaamatta mistään ja nauttien laiskoista päivistämme. Emme tehneet enää mitään retkiä kauemmaksi vaan keskityimme täysin rinnoin “oleelliseen”: aurinkotuoleilla makoiluun ja drinksujen kiskomiseen. Hotelilla oli yli 20 henkinen entertaiment-team, jotka vastasivat päivä- ja iltaohjelmatarjonnasta. Aktviteetteja olisikin ollut vaikka millä mitoin. Päivisin altaalla makoillessamme meille tultiin mainostamaan mm. lentopalloa, koripalloa, vesijumppaa, tikanheittoa, espanjan kielen tunteja, ilmakiväärillä ammuntaa, sambaa, zumbaa sekä bingoa, joka ohjelmajärjestäjäpojan mukaan sopii “sinunlaisille laiskoille ihmisille”. Taisimme olla vähän tylsiä hotelliasiakkaita kun aktiviteetit eivät kiinnostaneet, heh.

Kahvitauko

Iltaisin hotellilla järjestettiin mahtipontisia esityksiä isolla lavalla ja yleisöä riitti. Usein ohjelmanumerot keskittyivät vapaaehtoisten turistiraukkojen nolaamiseen, mutta välillä esiintyjinä oli oikeasti todella taitavia sirkustaiteilijoita. Hotellissa toimi myös yökerho, joka oli aamuun asti auki. Yhtenä iltana kostean illallisen jälkeen päätimme lähteä pistäytymään diskossa. Innostuimme ottamaan muutamat tequilat, ja illasta tulikin aika vauhdikas. Mieleen jäi ainakin “hassu” tilanne, kun tilasimme olutta, rumpunchia ja vettä, niin baarimikko vei vahingossa veden toiselle puolelle baaritiskiä. Pian suurikokoinen minnesotalainen mies tuli tiedustelemaan Pasilta miksi tämä tilaili hänen tyttöystävälleen juomia. Heh, olisi kyllä maailman surkein iskurepliikki tilata kaikille ilmaisessa all inclusive -yökerhossa naiselle juotavaa ja vielä vettä! Onneksi Pasi sai selitettyä asian ja pyysimme pariskunnan kanssamme tanssilattialle. Eli loppu hyvin kaikki hyvin. Jorasimme aamuneljään asti ja tunnelma oli aivan katossa. Seuraavana päivänä olo olikin sen mukainen. Onneksi ei tarvinnut kuin maata altaalla ja syödä burgereita.

Ihan kaikista parasta minusta RIU Tequila -hotellissa oli nenäkarhut. Nämä koateiksi kutsutut pitkänenäiset ja -häntäiset otukset olivat maailman veikeimpiä! Kyllä tuli omia koiria ikävä kun näiden karvakasojen elämää seurasi. Nenäkarhuja parveili hotellin alueella suuret määrät. Henkilökunnan näkökulmasta koatit olivat varmaan enemmän riesa kun turistien viihdyke. Veijarit nimittäin öisin metsästivät matoja kaivelemalla lukuisia kuoppia nurmialuille. Lisäksi kaverit olivat kunnostautuneet altaalla rentoutuvien turistien herkkujen varastamiseen. Koatit olivat tosi kesyjä ja aika kätevästi ne hyppäsivät aurinkotuolille varastamaan hedelmät drinkeistä. Välillä karvapallerot ilmestyivät altaalle isona laumana kuin jengirikolliset konsanaan kaatamaan juomia ja litkimään ne parempiin suihin. Joidenkin hotellityöntekijöiden ainoa työtehtävä näytti olevan koatien häätäminen avainlenkillä kilistellen. Riesoja tai ei, minä ainakin pidin koateista. Oli aina altaallakin tekemistä kun sai katsella mitä koomista karvapallerot milloinkin touhusivat.

Niitä on paljon

Koatien lisäksi hotellialueella näkyi isoja iguaaneja sekä hieman marsun näköisiä aguteja, jotka eivät olleet yhtä kesyjä kuin koatit. Yhtenä päivänä näin myös puissa oksalta oksalle etenevät apinan, eli eksotiikkaa löytyi isosta turistiresortistakin.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus