Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Shoppaillen Barcelonassa - Marikan Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Shoppaillen Barcelonassa

Barcelona 09/2016

Kaupunkilomissa itseäni eniten kiinnostaa shoppailumahdollisuudet. Enkä puhu nyt merkkivaatteiden tai paikallisten design-liikkeiden luomuksista, vaan rehellisistä halpojen ketjuliikkeiden pukineista. Suosikki vaatemerkkini eivät harmikseni ole rantautuneet vielä Suomeen, joten Eurooppaan matkustaessa odotan innolla pääseväni shoppailemaan edullisesti muutakin kuin Hennesin tai Vero Modan vaatteita.

Ilokseni Barcelonasta löytyi melkein kaikki lempiliikkeeni, kuten Bershka, Pull&Bear, Tezenis ja Stradivarius. Näissä Tezenis on alus- ja yövaateliike, jossa myydään ihan maailman parhaita alusvaatteita halvalla. Muut liikkeet myyvät Vila ja Vero moda -tyyppisiä vaatteita suunnilleen samassa hintaluokassa. Erittäin positiivinen yllätys oli, että Barcelonasta löytyi Primark. Tämän irlantilaisen halpavaateliikkeen ostohysteriasta ei vielä kovin monessa Euroopan maassa pääse nauttimaan. Primarkissa tunnelma oli aika kaottiinen, kun ihmiset kahmivat muutaman euron sukkapaketteja ja neuleita shopping bageihinsa. Pasin mukaan kaupassa kierteli myös hieman epäilyttäviä tyyppejä, jotka näyttivät tarkkailevan huolimattomien vaatteiden penkojien käsilaukkuja. No minulla onneksi hävisi rahat vain omiin ostoksiin.

Nämä kaikki mainitsemani vaateliikkeet löytyivät mm. kauppakeskuksesta nimeltä Diagonal Mar. Tuohon kauppakeskukseen pääsi kätevästi metrolla ja sen vieressä oli mukava hiekkaranta. Myös La Ramblan lähellä kulkevalta Avinguda del Portal de l’Àngel -kadulta löytyi melkein samat vaateliikkeet ja paljon muuta.

Mitä muuhun shoppailuun tulee, perus turistikrääsää myyviä pikkuliikkeitä löytyi Barcelonasta pilvin pimein. Varsinkin vanha kaupunki, Barri Gòtic, oli niitä pullollaan. Suosittelen kyllä käymään vanhassa kaupungissa. Sen kapeilla kujilla ja viihtyisillä sisäpihoilla oli ihana tunnelma. Kyllähän sitä mukaan tarttui pari Barcelona -paitaa, koska ne olivat sopivan löysiä ja vilpoisen näköisiä seuraavalle matkalle helteeseen. Pasi osti Montjuicilla katukauppiaalta vitosella aidot KohoBom-aurinkolasit niin ei tarvinnut tällä kertaa ostella RayBan-piraatteja 😀

Turistipaita
Turistiruokaa
Tällainen peto löytyi Barri Gòticista
Ei mitään sukua RayBaneille 😀

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus