Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Uuno Espanjassa - Marikan Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Uuno Espanjassa

Barcelona 09/2016

Lähdimme Pasin kanssa minilomalle Barcelonaan. Matka oli rentouttava ja teki hyvää, vaikkei tässä montaa viikoa kesäloman jälkeen ole ehtinyt olla töissäkään. Vietimme Barcelonassa neljä yötä, eli meillä oli noin 3,5 päivää aikaa tutustua kaupunkiin.
Olimme varanneet matkan jo helmikuussa kun Norwegianilla oli tarjouksia ja Ebookersistakin löytyi edullisesti hotelli. Pitkästä odotuksesta huolimatta emme tutustuneet kohteeseen mitenkään etukäteen. Täytyy myöntää, että välillä ehdin jo unohtaa koko varauksen! Muutaman nähtävyyden listasin paria päivää ennen matkaa tripadvisorin karttaan ystävien suositusten perusteella.

Undulaatteja pulujen kavereina

Matka oli kaikinpuolin onnistunut kaupunkiloma, ja Barcelona oli kiva ja kaunis kaupunki. Oli ihan rentouttavaa, ettei ollut ottanut kauheasti selvää kohteen must-see -paikoista, niin loma ei mennyt paikasta toiseen juoksemiseeen. Kelit olivat aivan mielettömät! Joka päivä +33 ja aurinko paistoi. Keskipäivällä ei olisi missään jaksanut ravatakaan, joten pyhitimme päivät hotellin altaalla tai rannalla makaamiseen.

Hotellimme oli positiviinen yllätys. Odotimme kohtuu kämäistä hotellia maksamamme hinnan perusteella, mutta paikka olikin tosi moderni, tyylikäs ja viihtyisä. Pisteet ehdottomasti hotellin kattoterassista, jossa sai aika rauhassa ottaa aurinkoa ja pulikoida pienessä uima-altaassa. Terassilla ei ollut tarjoilua, joka oli ehdottomasta suuri plussa. Saimme siis kaupasta hakea halvat (tosi halvat!) alkoholit ja muutenkin omat eväät. Budjettimatkailua mun makuun 🙂 Hotelli kuului Ilunion -ketjuun ja sijaitsi hyvällä paikalla kävelymatkan päässä La Ramblalta. Myös rantaan pystyi kävelemään.

 

Barcelonassa oli mukavan edullista. Lentokentältä pääsi metrolipun hinnalla kaupunkiin eli kenttä oli kätevän lähellä. Ostimme loman alussa 10 kerran metrokortin, jota käytimme molemmat. Tämä riitti koko loman ajaksi, koska suurimman osan siirtymisistä teimme kävellen. Minusta se on kivoin tapa tutustua kaupunkiin. Barcelonan keskusta oli siitä näppärän kokoinen, että joka paikkaan pystyi myös kävelemään. 10 kerran kortti maksoi 10€ eli ei paha hinta!
Syöminen ja juominen oli myös halpaa. Eniten suosimme street food -tyyppisiä paikkoja, joissa sai annoksia tosi edullisesti mukaan. Suosimme myös ihan normaaleja ruokakauppoja, josta välillä ostimme aamiaiset ja iltapalat. Kerran kävimme hotellimme lähellä olevassa tripadvisorin suosittelemassa Vic Braseriassa, jossa söimme erittäin maittavan kolmen ruokalajin illallisen. Ruoka oli hienostunutta ja edullista. Kolme ruokalajia, pullo viiniä ja loppusnapsit maksoivat alle 25€ /pää.

Budjetti-illallisella

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus