Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Postikortti Kuubasta - Marikan Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Postikortti Kuubasta

Kuuba, joulukuu 2015

Vietimme Pasin kanssa joulukuussa häämatkaa Kuubassa all inclusive -hotellissa. Loma oli juuri sellainen kuin häämatkan kuuluukin olla. Pari viikkoa täydellistä rentoutumista, kiireettömyyttä ja kahdestaan oloa (tai välillä tosin porukassa oloa hotellin allasbaarin pikkutunneilla toisten pariskuntien kanssa).
Loma muistui mieleeni, kun äitini asunnon postiluukkuun oli toissapäivänä kolahtanut Kuuban postikortti. Samana päivänä myös ystävämme olivat saaneet kortin. Kortit tekivät matkaa Kuubasta Suomeen vajaan 5 kuukautta. Aika pitkä aika! Sinä aikana ehdimme lähettää jo uudet postikortit samoille ihmisille Yhdyvalloista (nämä kortit saapuivat perille alle viikossa!)
Kortin leiman mukaan kortti olisi käsitelty Kuubassa huhtikuussa, eli sillä kesti yli neljä kuukautta päätyä hotellin respasta postiin. Syytän tästä Kuuban kahta valtionlaitosta: hotellia ja postia! 😀
Ehdimme muutaman kerran jo kavereiden kanssa naureskella korttien katoamiselle, mutta itse uskoin kyllä vakaasti, että joskus ne vielä löytävät tiensä perille.

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Ei kommentteja

Jätä vastaus