Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Outletteja ja relausta - Marikan Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

Outletteja ja relausta

Päivä 7: Las Vegas 29.3.2016

Las Vegasin outletteja oli monissa blogeissa kehuttu. Olivat kuulemma väljempiä ja lähempänä keskustaa kuin muissa isoissa kaupungeissa. Tämän voin kyllä allekirjoittaa täysin. Haimme Fordin parkkihallissa ja hurautimme alle vartissa North Premium Outlettiin. Ostoksia tuli tehtyä kiitettävästi ja mukavia löytöjä tuli. Ostin mm. G-straw rawin shortsit 90% alennuksella. Siinä ei jäänyt housuille enää kovin paljon hintaa. Aamupäivä kuluikin nopeasti shoppaillessa.

Iltapäiväksi menimme tuttuun tapaan altaalle. Päivä muuttui kuitenkin pilvisemmäksi, joten itse pakenin hotellin kuntosalille. Sali oli kohtuu iso ja laitteet uusia.Viihdyin salilla myös seuraavana päivänä. Ihmisiä en nähnyt kumpanakaan päivänä kuin muutaman. Kuntoiluni aikana oli ulkona kuulemma tullut kunnon sadekuuro! Iltaa myöten onneksi päivä selkeni.

 

Pilvet vyöryvät kaupungin päälle

Illalla pyörimme taas eri casinohotelleilla. Vierailimme mm. Luxorissa ja Exaliburissa. Hotellillemme palatessa meillä oli kova tavoite mennä kokeilemaan joka päivä katselemaamme vuoristorataa. Hotellin asiakkaat pääsivät vuoristorataan puoleen hintaan. Lähestyessämme vuoristorataa arvioimme kuitenkin tilanteen uudelleen. Rata olikin aavistuksen hurjempi kuin kumpikaan meistä oli ajatellut. Se meni todella korkealla ja heitti kaikenlaisia silmukoita ja korkkiruuveja. Nössöinä ja helposti pahoinvoivina päätimme jättää hurjastelun väliin. Kokemukselle olisi edelleen jäänyt myös hintaa 20 dollaria, joten sekin edesauttoi päätöstämme.

Olimme ehtineet kävellä jo vuoristoradan sisäänkäynnille, ja huomasimme siellä samassa yhteydessä olevan aivan tajuttoman ison lasten pelihallin. Sinnehän oli päästävä! Pelejä oli ihan joka lähtöön, oli simulaattoreita, lelujen onkimista ja ammuskelupelejä. Isoin simulaattori heitti voltteja. Pasi oli kohtuullisen innoissaan, ja tämä ilta menikin rahapelejen sisään näiden pelien parissa.

Strip yöllä
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus