Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

OC:n tunnelmissa - Marikan Matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko

OC:n tunnelmissa

Päivä 4: Los Angeles 26.3.2016

Viimeinen päivä Losissa tällä erää, ja päätimme viettääkin sen aivan toisella puolella kaupunkia. Venicestä Orange Countyyn oli reilun 40 minuutin ajomatka. Ruuhkia ei ollut kuin kohtalaisesti, mutta parissa rampissa tuli ajettua harhaan, joten tunti me taidettiin matkaa taittaa.

Newportin ranta oli idyllinen. Leveän hiekkarannan reunassa kulki kävelykatu, jonka varrella oli nättejä “rantahuviloita”. Arvuuttelimme, olivatko talot jatkuvassa asuinkäytössä vai rikkaiden kalifornialaisten kesäasuntoja vai yleisesti vuokrattavissa turisteille. Talojen pihoissa kiireettömät ihmiset nauttivat auringosta, lukivat, seurustelivat tai söivät aamiaista. Newportin rannallakin oli laituri, joka ei ollut kuitenkaan ihan samaa luokkaa kuin Santa Monica Pier. Kävelimme laiturin päästä päähän ja katselimme surffaajia. Newportin aallot ilmeisesti ovat hyviä, kun surffareita oli aivan älyttömästi. 

Kävelimme Newport Beachin lahden melkein päästä päähän. Keli ei olisi voinut olla parempi, kyllä kesänlapsien kelpasi! Nautimme eilisen burgermätön vastapainoksi kevyemmän lounaan, tosin allekirjoittaneen tilaama lounasdrinkki taisi ylittää jo päivän ravintotarpeet…

Ennen O.C:stä lähtöä pyörähdimme vielä Ross dress for less -liikkeessä. Monissa matkablogeissa oltiin mainittu tämä kauppa, joten uskaltauduin perehtymään kaupan tarjontaan tarkemmin vaikka ensisilmäyksellä liike näytti kaaoksen valtaamalta halpahallilta. Vaate-, kenkä- ja laukkurekkejä tarkemmin tutkiessa teki vaikka mitä merkkilöytöjä, esimerkiksi Tommy Hilfigerin tuotteita myytiin pilkkahintaan ja Michael Korsin tuotteita myös suhteellisen edullisesti.

Iltapäivällä köröttelimme takaisin Veniceen ja menimme vielä kerran rannalle istumaan iltaa. Venice oli kaiken kaikkiaan ihana paikka, jonne tulee varmasti ikävä.

Roxy, L.A.-kämppiksemme

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus