Pallontallaajat.net
Valikko

Matkalle äidin kanssa

Ennen kun palaan Jenkkien matkan viimeisten päivien tunnelmiin, kirjoitan tulevasta reissustani. Olemme nimittäin lähdössä äitini kanssa Roomaan ylihuomenna. Matkasta tulee jännittävä, koska emme kumpikaan aiemmin ole käynyt Italiassa emmekä kumpikaan puhu englantia juuri ollenkaan. Tästä tulee ensimmäinen matka, jossa minun pitää olla vetovastuussa englanniksi kommunikoinnissa ja suunnistamisessa, koska äiti ei ole hyvä kummassakaan. Jännittää tosi paljon!

Olen tottunut aivan liian hyvään matkustaessani Pasin kanssa, koska silloin itse en ole juuri joutunut huolta kantamaan liikkumisista ja nähtävyyksien tai majoitusten löytämisestä. Nyt joudun pärjäämään omillani ja siinä samalla vielä katsomaan äitini perään! Joka tapauksessa odotukset matkasta ovat pelkästään positiivisia. Roomaan on luvattu mukavaa säätä ja nähtävyyksiä tullaan kiertelemään se mitä ehditään. Tavoitteena on kuitenkin enemmän viettää rentouttava loma. Eiköhän me tytöt pärjätä!

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus