Pallontallaajat.net
Valikko

Hello Hollywood!

Päivä 2: Los Angeles 24.3.2016

Seuraavana päivänä nousimme kukon laulun aikaan. Aurinko oli vasta nousemassa, mutta päivästä näytti tulevan kaunis. Tänään oli tarkoituksena kiertää muutamia must see -paikkoja Losissa.
Lähdimme ajelemaan kohti Hollywoodin Walk of Famea. Navigaattorinamme koko matkan toimi Lumian Here drive, jolla suunnistus sujui kyllä moitteettomasti. Yksi hyvä puoli mun jämä-Lumiassa!

Kun pääsimme Hollywood Bulevardille, jätimme auton heti kadun varteen parkkiin. Jenkeissä on se hyvä puoli, että ilmaisia parkkipaikkoja löytää suht helposti, jos jättää auton hieman kohteen laitamille ja on valmis kävelemään loppumatkan. Lähdimme kävelemään kohti Falk of Famea ja samalla ihastelimme Hollywood Hillseillä näkyviä kartanoita. Minä tosin myös vähän kauhistelin miten jyrkille ja epävakaan näköisille rinteille taloja on rakennettu. Kait ne maapenkat on jotenkin stabiloitu, etteivät karkaa rankkasateiden aikana.

Falk of Famelle päästyämme bongailimme tuttuja tähtiä. Vähän olin pettynyt yleissivistykseeni, kun varmaan suurinta osaa tähtien nimistä en tunnistanut. Turisteja ei vielä ollut paljon liikkeellä kun oli niin aamupäivä. Vierailimme myös Dolby Theatren aulassa ja lukuisissa krääsämyymälöissä, joissa myytiin kyllä vaikka mitä elokuviin liittyvää tavaraa.

Seuraavaksi kirjoitimme navigaattoriin Lake Hollywood Park, ja lähdimme ajelemaan rinteille. Kohteen olin paljon aiemmin bongannut instagramista, jonka kuvien mukaan näkymä Hollywood-kyltille oli mitä mainioin.

Kivutessamme autolla jyrkkiä, mutkittelevia rinteitä luksuslukaalien ohi, alkoi vähän usko loppua löytyykö koko puistoa. Loppuen lopuksi pääsimme kuitenkin rinteen päälle, ja maisemat sekä Hollywood-kyltille että alas laaksoon olivat kyllä upeat. Itse puisto oli kyllä aika pieni, eikä ihmisiä ollut paljon liikkeellä. Keli oli muuttunut jo aika paahtavan kuumaksi ja kuivaksi. En yhtään ihmettele, että Hollywood Hillseillä näkyi alituiseen kylttejä, joissa kiellettiin tulen teko ja tupakoiminenkin. Koko tienoo näytti erittäin otolliselta alueelta metsä- ja puistopaloille.

Seuraavaksi lähdimme ajelemaan Beverly Hillsin ja Bel Airin alueille. Oli kyllä hulppeita kartanoita ja fiinejä asuinalueita. Aurinkoa tuntui riittävän, joten päädyimme omatoimisen kiertoajelun jälkeen viedä auton majoittajamme pihaan ja lähteä Venicen rannalle paistettelemaan päivää. Loppupäivä kuluikin rannalla nauttiessa ilta-auringosta, pintin kokoisista Smirnoff Icesta ja oluista sekä rannan tunnelmasta.

Paikallinen Soldiers of Odin 😀
Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus